Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Δεύτερη βδομάδα που γυρίζω σε άδειο σπίτι

Δεύτερη βδομάδα που γυρίζω σε άδειο σπίτι.Ακόμα και μετά απο τόσες μέρες νομίζω οτι απο κάπου θα ξεπροβάλλει η Λάρα να με κοιτάξει με τα πονηρά της ματάκια και να πηδήξει στην αγκαλιά μου.Όμως δεν θα το ξανακάνει... και μετά απο 2 βδομάδες βαριάς θλίψης αρχίζω να το παίρνω απόφαση.
Εννιά χρόνια περάσαμε μαζί και το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι έζησε μία όμορφη ζωή κι έφυγε ήρεμα στον ύπνο της.Τώρα φαντάζομαι θα βρίσκεται στον γατοπαράδεισο περικυκλωμένη απο λιγουδιές με ψάρι και κοτόπουλο.Καημένη Λάρα!Ίσως αν δεν ήσουν τόσο χοντρή να ζούσες και περισσότερο ποιος ξέρει...
Η Χρύσα μου λέει να πάρω άλλη γάτουλα αλλά εγώ δεν θέλω κάποια άλλη γατούλα.Θέλω τη δική μου!Το ίδιο μου λέει και ο Μάρκος.Έτσι τσακώθηκα και με το Μάρκο και με τη Χρύσα που νομίζουν οτι μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιον έτσι απλά.
Μέσα σε όλο αυτό κι επειδή δεν άντεχω να μένω σε άδειο σπίτι, κι αφού έχω τσακωθεί με όλους αποφάσισα αύριο να πάω στους δικούς μου για 3-4
μέρες.Ελπίζω να μην το μετανιώσω.
Καλό ταξίδι Λάρα!

5 σχόλια:

  1. H γατούλα όπως και κάθε ζωάκι είναι ψυχούλα. Δεν βίντεο μου κάηκε πήρα άλλο και ξέχασα το προηγούμενο. Αν πάρεις άλλο θα γίνει όταν είσαι έτοιμη. Καλό ταξίδι στην γατούλα Λάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι η γατούλα σου να είναι στο γατοπαράδεισο περικυκλωμένη
    από υπέροχες λιχουδιές !!!! Να είσαι καλά και να τη θυμάσαι , Μαρίνα μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω ναι! Είναι σίγουρα στον γατοπαράδεισο!
    Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον Μάλερ!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΥΓ. Σου έχω μια πρόσκληση. Αν έχεις χρόνο περνάς από το "Σιγά τ' αβγά" να την δεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ήρθα σε λυπημένη στιγμή αλλά δεν πειράζει...have a nice trip Lara http://www.youtube.com/watch?v=yJXN5VPkyH8

    ΑπάντησηΔιαγραφή