Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Περίπου ένα λίτρο παγωτό αργότερα


Περίπου ένα λίτρο παγωτό αργότερα κοιτάζοντας προς τη κουζίνα.
Τελικά είναι πολύ άσχημο να έχεις ενιαία κουζίνα με καθιστικό.Τώρα είμαι αναγκασμένη να βλέπω την κουζίνα άνω κάτω ενώ χαλαρώνω στον καναπέ.Πρέπει να αφήσω την παγωτομηχανή να ζεσταθεί πριν την πλύνω.Όταν θα γίνει αυτό μετα απο μια μέρα ή δύο θα καθαρίσω μάλλον την κουζίνα και θα πλύνω τα πιάτα.Το πρόβλημα είναι οτι πάντα τα αφήνω άπλυτα και μετά πρέπει να τα πλύνω όλα μαζί.Με αποτέλεσμα ένα τεράστιο βουνό απο πλυμένα τα οποία θα μείνουν εκεί μέχρι να αποφασίσω ξανά να πλύνω πιάτα.Κάθε φορά όμως τα βλέπω και βαριέμαι να τα μαζέψω για να βάλω τα επόμενα.Ουφφ!Έτσι μένουν περισσότερα πιάτα για πλύσιμο και μετά βαριέμαι περισσότερο γιατί είναι πάρα πολλά για να τα πλύνω μαζεμένα.Ίσως τελικά η μόνη λύση να είναι να παίρνω απ' έξω φαγητό και να μην λερώνω τίποτα.Και μετά θα ξαπλώνω στον καναπέ μου χωρίς να μου χαλάει τίποτα τη θέα.

4 σχόλια:

  1. Ατιμα πιατα...

    το πλυντήριο πιάτων είναι η λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω αλλά είναι διακοσμητικό.Μου το άφησε η προηγούμενη ενοικιάστρια στο σπίτι αλλά δεν τραβάει νερό.Όλο λέω να το φτιάξω αλλά στη σκέψη μένω.
      Πάντως μη νομίζεις πάλι βουνό θα είναι τα πιάτα απλά θα τα κλείνω μέσα και δεν θα τα βλέπω :)

      Διαγραφή
    2. Να το φτιάξεις! Είναι όντως λύση για όλους όσους σιχαίνονται το πλύσιμο των πιάτων! (Να δω πότε θα βγάλουν κάτι παρόμοιο και για το σιδέρωμα...)

      Καλώς σε βρήκα!

      Διαγραφή
    3. Καλώς ήρθες Eva!:)
      Σκέφτομαι να το φτιάξω αλλά φοβάμαι μήπως κοστίσει πολύ.Θα δείξει...Όσο για το σιδέρωμα έχω να φορέσω σιδερωμένο ρούχο(εκτός απο κάποιες σπάνιες περιπτώσεις) απο τότε που μετακόμισα για να μείνω μόνη μου.Χμμ να σκεφτώ...7 χρόνια δηλαδή :D

      Διαγραφή